Cutite pentru dezosat
Cutit VICTORINOX 5.6003.15D,pt dezosa...
Cutitul 5.6003.15D este un cutit cu lama rigida dreapta folosit la dezosat, transat si feliat carne .Lungimea lamei este de 15 cm. Are maner Fibrox, anti-alunecare. Manerul anti-alunecare cauciucat...
Cutit Solingen 1021620 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutit Solingen 1021320 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 13 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama est curbata spre varf. Se foloseaste de catre macelari...
Cutit Solingen 1021820 cu lama curba...
Este un cutit folosit pentru dezosatul si transatul carnii.Cu lama sa semi-flexibilă, cuțitul alunecă de-a lungul osului și te ajută să separe osul de carne. Lama curbată permite o muncă mai manevr...
Cutit Solingen 1002130 pentru carne, ...
Este un cutit cu lama dreapta,ingusta si rigida,lungime 21 cm. Poate fi folosit pentru dezosatul si transatul carnii de pasare, porc, oaie, vita, dar chiar si pentru injunghiat.Este usor de utiliza...
Cutit Solingen 1001830 pentru dezosat...
Este un cutit de dezosat cu lama ingusta,rigida si lungime de 18 cm. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste.Dat...
Cutit GIESSER PRIMELINE 11253.15, man...
Este un cutit de dezosat si transat , cu lama curbata, flexbila ,cu lungime a lamei de 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat Prime Line care are o aderenta foarte buna la mana c...
Cutit IVO Duoprime 93003,maner cauciu...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
Cutit IVO Poultry 67008.10 pentru dez...
Datorita lamei scurte de 10 cm se poate utiliza pentru dezosatul bucatilor relativ mici de carne cu os, cum ar fi: curcani, pui, iepuri etc. Este fabricat in Portugalia
Cutit IVO Poultry 67060.13 pentru dez...
Cutit profesional pentru taiat si procesat carne de pasare.Lama ingusta si semiflexibila are lungimea de 13 cm si este ideala pentru dezosarea carnii de pasare. Este fabricat in Portugalia
Cutit IVO Poultry 67011.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67011.13 este un cutit cu lama dreapta ,ingusta si rigida. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste. ...
Cutit IVO Poultry 67001.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67001.13 pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungime de 13.Lungimea lamei il recomanda pentru dezosatul carnii de oaie, pasare, porc etc. Manerul din plastic anti-alunecare...
Cutit IVO Poultry 67134.10,cu lama dr...
Cutit pentru dezosat pasare IVO 67134.10 este folosit la dezosat carne de pasare dar la fel de bine se preteaza si la alte pasari sau animale mici (ex. iepure, vanat mic etc). Lama scurta de 10 cm...
Cutit Tridentum 204.2331.15 cu lama c...
La un pret si calitate excelente, cutitul Tridentum cu lama curba flexibila de 15 cm isi face treaba cu usurinta si precizie. Lama are un ascutis ce se pastreaza pentru o perioada indelungata si se...
Cutit Tridentum 204.2330.15 cu lama c...
Marca Tridentum - Italia este mai putin cunoscuta in Romania dar este o marca foarte apreciata in Italia si nu numai. Recomandam acest model de cutit pentru raportul foarte bun calitate / pret. Are...
1 – 15 produs(e) din 56
- 1
- 2
- 3
- 4
- Pagina urmatoare