Cutite pentru transat carne
Cutit Solingen 1602121 pentru ales ca...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei).Se foloseste la transat si ales carnea, dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului de grasim...
Cutit Solingen 1602120 pentru ales ca...
Este un cutit folosit la alesul si transatul carnii.Este special conceput pentru a tăia carnea în bucăți mai mari, fie că este vorba de tăierea păsărilor de curte, dezosarea cărnii sau porționarea ...
Cutit Solingen 1242130 pentru macelar...
Este un cutit folosit de macelari la alesul si transatul carnii in macelarii, carmangerii si sectii de transare.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cutitulu...
Cutit IVO Progrip 232061.20,lama lata...
Cutitul macelarului IVO 232061 are lama lata cu lungime de 20 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cuti...
Cutit IVO Progrip Granton 232050.18,p...
Este un cutit pentru despicat, feliat si transat carne, ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are o utilizare universala putand f...
Cutit IVO Progrip Granton 232050.15,p...
Acest cuțit versatil este ideal atât pentru bucătăria de acasă, cât și pentru bucătăria profesională. Indiferent dacă pregătiți mese simple sau preparate sofisticate. Este un model de cutit cu lama...
Cutit IVO Duoprime 93050.18 cu lama d...
Cutitul IVO Duoprime 93050.18 pentru despicat, feliat si transat carne - este un cutit ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are ...
Cutit IVO Duoprime 93050.15 cu lama d...
Modelul de cutit IVO Duoprime 93050 cu lama de 15 cm se foloseste pentru dezosat, transat, feliat si chiar pentru injunghiat. Este un model cu aplicatii universale pentru orice gen de alimente: car...
Cutit IVO Poultry 67001.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67001.13 pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungime de 13.Lungimea lamei il recomanda pentru dezosatul carnii de oaie, pasare, porc etc. Manerul din plastic anti-alunecare...
Cutit Bucatarie Victorinox 5.2000.19
Cutitul de taiat carne Victorinox, este un instrument de inalta calitate si fiabilitate, ideal pentru orice bucatarie. Proiectat pentru taierea precisa si eficienta a carnii, acest cutit este o ale...
Cuțit pentru carne Victorinox 5.5200,...
Cu o lungime de lamă de 20 cm, acest cuțit măcelar este perfect pentru tăierea precisă a cărnii și a altor alimente în bucătăria ta acasă sau în mediul profesional.Confecționată din oțel inoxidabil...
Satar Victorinox 5.4000.18RAD, lama d...
Satarul Victorinox face parte din colectia Victorinox Rosewood cu manere din lemn. Lemnul de trandafir este în general foarte robust, ceea ce îl face ideal pentru producțiamanerelor de cuțit. Maner...
Fierastrau manual Tridentum - lama 45 cm
Fierastraul manual Tridentum - Italia, cu prindere rapida a lamei, cu lungimea lamei de 45 cm intre bolturile de prindere, este recomandat pentru uzul profesionistilor in macelarii si carmangerii d...
Fierastrau manual TRIDENTUM - lama 50 cm
Fierastraul manual Tridentum - Italia are un cadru rigid si solid din inox. Lama fierastraului are lungimea de 50 cm intre bolturile de prindere si latime de 11 mm, avand dantura speciala pentru a ...
Cutit Tridentum 204.2331.15 cu lama c...
La un pret si calitate excelente, cutitul Tridentum cu lama curba flexibila de 15 cm isi face treaba cu usurinta si precizie. Lama are un ascutis ce se pastreaza pentru o perioada indelungata si se...
1 – 15 produs(e) din 58
- 1
- 2
- 3
- 4
- Pagina urmatoare