Cutite profesionale
Cutit Victorinox 6.8633.21B pentru pa...
Acest cutit de bucatarie este ideal pentru felierea painii si folosit atunci cand lucrati cu produse de patiserie. Cutitul este destul de lung si relativ ingust, cu marginea ondulat/zimtata, iar cu...
Cutit Dick 2260 pentru jupuit cu lama...
Se foloseste in general la jupuit oaie sau vanat de dimensiuni mici si medii. Forma si lungimea lamei usureaza munca operatorului, lama foarte ascutita urmand cu precizie conturul dintre blana/piel...
Cutit GIESSER Prime Line YANAGIBA 228...
Este un cuțit tradițional in stil japonez folosit pentru a tăia fileurile proaspete în felii aproape transparente. Este perfect pentru prepararea sushi, carpaccio de pește și a altor preparate cu i...
Cutit GIESSER 8455 W31B,lama zimtata ...
Cutit Giesser 8455/ w31 cu lama zimtata de 31 cm lungime. Este un cutit de bucatar (chef) ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat...
Cutit profesional GIESSER 9670, curba...
Cuțit de brânză cu mâner dublu cu lamă curbată, folosit pentru tăierea și porționarea roților la toate tipurile de brânzeturi cu pastă semitare. Lama curbată și mânerul transversal ușurează tăierea...
Cutit GIESSER 4025, lama dreapta 21 c...
Cutitul Giesser 4025.21 este un cuțit robust de măcelar, care servește ca un instrument excelent pentru bucătarii profesioniști și măcelarii. Caracteristicile sale distinctive, cum ar fi materialel...
Cutit de bucatarie universal GIESSER ...
Este un model perfect de cutit ce se preteaza utilizarii zilnice in bucataria fiecaruia, fie ca este bucatar profesionist sau un amator pasionat de bucatarie.Se poate utiliza pentru taiatul legumel...
Cutit Solingen 1715020 pentru kebab/s...
Este un cutit special pentru felierea sulurilor de shaorma / kebab in restaurante si fast-food - uri. Are o lama speciala cu lungime de 50 cm, latime de 4 cm, cu varful rotunjit. Otelul are un cont...
Cutit Solingen 1705020 pentru kebab/s...
Este un cutit ideal pentru felierea sulurilor de shaorma / kebab in restaurante si fast-food - uri. Are o lama speciala,lata de 3 cm, cu lungime de 50 cm si un maner creat pentru un control perfe...
Cutit Solingen 1602121 pentru ales ca...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei).Se foloseste la transat si ales carnea, dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului de grasim...
Cutit Solingen 1602120 pentru ales ca...
Este un cutit folosit la alesul si transatul carnii.Este special conceput pentru a tăia carnea în bucăți mai mari, fie că este vorba de tăierea păsărilor de curte, dezosarea cărnii sau porționarea ...
Cutit Solingen 1242130 pentru macelar...
Este un cutit folosit de macelari la alesul si transatul carnii in macelarii, carmangerii si sectii de transare.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cutitulu...
Cutit Solingen 1021620 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutit Solingen 1021320 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 13 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama est curbata spre varf. Se foloseaste de catre macelari...
Cutit Solingen 1021820 cu lama curba...
Este un cutit folosit pentru dezosatul si transatul carnii.Cu lama sa semi-flexibilă, cuțitul alunecă de-a lungul osului și te ajută să separe osul de carne. Lama curbată permite o muncă mai manevr...
1 – 15 produs(e) din 272
- 1
- 2
- 3
- …
- 19
- Pagina urmatoare