- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Lama dreapta
Cutite profesionale cu lama dreapta
Cutit GIESSER Prime Line YANAGIBA 228...
Este un cuțit tradițional in stil japonez folosit pentru a tăia fileurile proaspete în felii aproape transparente. Este perfect pentru prepararea sushi, carpaccio de pește și a altor preparate cu i...
Cutit GIESSER 4025,lama dreapta 21 cm...
Cutitul Giesser 4025.21 este un cuțit robust de măcelar, care servește ca un instrument excelent pentru bucătarii profesioniști și măcelarii. Caracteristicile sale distinctive, cum ar fi materialel...
Cutit de bucatarie universal GIESSER ...
Este un model perfect de cutit ce se preteaza utilizarii zilnice in bucataria fiecaruia, fie ca este bucatar profesionist sau un amator pasionat de bucatarie.Se poate utiliza pentru taiatul legumel...
Cutit Solingen 1715020 pentru kebab/s...
Este un cutit special pentru felierea sulurilor de shaorma / kebab in restaurante si fast-food - uri. Are o lama speciala cu lungime de 50 cm, latime de 4 cm, cu varful rotunjit. Otelul are un cont...
Cutit Solingen 1705020 pentru kebab/s...
Este un cutit ideal pentru felierea sulurilor de shaorma / kebab in restaurante si fast-food - uri. Are o lama speciala,lata de 3 cm, cu lungime de 50 cm si un maner creat pentru un control perfe...
Cutit Solingen 1242130 pentru macelar...
Este un cutit folosit de macelari la alesul si transatul carnii in macelarii, carmangerii si sectii de transare.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cutitulu...
Cutit Solingen 1002130 pentru carne, ...
Este un cutit cu lama dreapta,ingusta si rigida,lungime 21 cm. Poate fi folosit pentru dezosatul si transatul carnii de pasare, porc, oaie, vita, dar chiar si pentru injunghiat.Este usor de utiliza...
Cutit Solingen 1001830 pentru dezosat...
Este un cutit de dezosat cu lama ingusta,rigida si lungime de 18 cm. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste.Dat...
Cutit IVO Progrip 232061 cu lama lata...
Cutitul macelarului IVO 232061 are lama lata cu lungime de 22 cm sau 24 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelung...
Cutit IVO Progrip 232061.20,lama lata...
Cutitul macelarului IVO 232061 are lama lata cu lungime de 20 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cuti...
Cutit IVO Progrip Granton 232050.18,p...
Este un cutit pentru despicat, feliat si transat carne, ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are o utilizare universala putand f...
Cutit IVO Progrip Granton 232050.15,p...
Acest cuțit versatil este ideal atât pentru bucătăria de acasă, cât și pentru bucătăria profesională. Indiferent dacă pregătiți mese simple sau preparate sofisticate. Este un model de cutit cu lama...
Cutit IVO 511006.21 pentru injunghiat...
Este un cutit pentru injunghiat cu lama de 21 cm. Lama are tais pe ambele parti si varful ascutit pentru o penetrare usoara atunci cand are loc operatia de injunghiere si sangerare. Se foloseste i...
Cutit IVO Duoprime 93050.18 cu lama d...
Cutitul IVO Duoprime 93050.18 pentru despicat, feliat si transat carne - este un cutit ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are ...
Cutit IVO Duoprime 93050.15 cu lama d...
Modelul de cutit IVO Duoprime 93050 cu lama de 15 cm se foloseste pentru dezosat, transat, feliat si chiar pentru injunghiat. Este un model cu aplicatii universale pentru orice gen de alimente: car...
1 – 15 produs(e) din 61
- 1
- 2
- 3
- …
- 5
- Pagina urmatoare