Este un cuțit tradițional in stil japonez folosit pentru a tăia fileurile proaspete în felii aproape transparente. Este perfect pentru prepararea sushi, carpaccio de pește și a altor preparate cu i...
Cutit Giesser 8455/ w31 cu lama zimtata de 31 cm lungime. Este un cutit de bucatar (chef) ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat...
Cutitul pentru legume si fructe Swiss Modern cu lama de inox de 10 cm, dreapta si varf ascutit taie si feliaza cu o taietura perfecta. Este rezistent si are un maner ergonomic, cu un design modern ...
Cutitul pentru legume si fructe Swiss Modern cu lama de inox de 10 cm, dreapta si varf ascutit taie si feliaza cu o taietura perfecta. Este rezistent si are un maner ergonomic, cu un design modern ...
Cutitul Dick 2418.18 din colectia Master Grip, are lama semi-flexibila, ingusta si ascutita spre varf. Lungimea lamei este de 18 cm. Se foloseste la dezosat dar si la filetat. Manerul anti-alunecar...
Este un cutit ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat, legume, zarzavaturi, produse de patiserie si cofetarie etc). Lama foarte a...
Experimentează arta filetării și eviscerării peștelui cu Cuțitul MoraFrosts 9152P, un instrument specializat creat pentru a oferi precizie și eficiență în orice bucătărie. Fie că ești un bucătar pr...
Cutit Giesser 8455/ w31 cu lama zimtata de 31 cm lungime. Este un cutit de bucatar (chef) ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat...