Este un cutit cu lama dreapta,ingusta si rigida,lungime 21 cm. Poate fi folosit pentru dezosatul si transatul carnii de pasare, porc, oaie, vita, dar chiar si pentru injunghiat.Este usor de utiliza...
Este un cutit pentru injunghiat cu lama de 21 cm. Lama are tais pe ambele parti si varful ascutit pentru o penetrare usoara atunci cand are loc operatia de injunghiere si sangerare. Se foloseste i...
Cutitul Giesser 3082.22 este un cutit ideal pentru injunghiat, avand o lama cu varf ascutit, cu lungime de 22 cm. Are un maner antialunecare, de culoare galbena, prevazut cu protectie la alunecarea...
Cutit Victorinox Fibrox Profesional 5.5503.18 cu lama dreapta de 18 cm, este un cutit cu intrebuintare universala, pentru orice produs alimentar: carne, legume, fructe, paine, etc. Are un tais foar...
Cutitul Dick Ergogrip 2357/21 este un cutit special conceput pentru injunghiat porci. Se foloseste in abatoare pentru injunghiere si sangerare dar este recomandat pentru orice gospodar care taie po...
Din colectia de cutite profesionale Tridentum - Italia, va recomandam unul din cele 3 variante de cutite de injunghiat si spintecat, cu lama de 20 - 22 - 24 cm si maner antialunecare de culoare ga...