Cutit Victorinox 5.5508.22 cu lama dreapta de 22cm - este un cutit de nelipsit din orice macelarie sau bucatarie. Se foloseste la feliat si transat carne, la feliat salam-uri si preparate din carne...
Cutit Victorinox 5.5501.22 cu lama dreapta de 22 cm - este un cutit universal ce se foloseste la transat si feliat carne si nu numai. Lama lunga de 22 cm se preteaza a fi utilizata la bucati de car...
Cutit Victorinox 5503/22 cu lama dreapta, rigida, lungime 22 cm - este un cutit profesional folosit la orice operatie de taiere (feliere, dezosare, injunghiere, spintecare, transare etc) , pentru o...
Cutit Swibo 8411 este un cutit cu lama dreapta rigida si lungime de 18, 20, 22 sau 25 cm. Este un cutit universal, ce se foloseste atat pentru taiat carne cat si orice alt aliment: peste, legume, f...
Cutitele Swibo 8411 pot avea lama de 18, 20, 22 sau 25 cm, fiind niste cutite universale ce se pot folosi atat la taiatul carnii cat si la orice alt produs alimentar solid. Se preteaza atat pentru ...
Cutitul Swibo 8435.22 este un cutit pentru macelari, utilizat la alesul si transatul carnii. Lungimea lamei de 22 cm il recomanda pentru carnea de porc si vita. Exista si in varianta cu lama de 26 ...