Carlig inox de mana, cu maner din plastic - este folosit de macelari sau in gospodarii, pentru a agata bucati de carne cu greutate mai mare, pentru a le putea muta sau transporta dintr-o loc in alt...
Panza originala Dick - Germania, pentru fierastrau manual Dick (sau orice alta marca), cu prindere rapida a lamei. Lama se fixeaza in fierastrau prin cele 2 bolturi si se intinde cu ajutorul maneru...
Cutit Dick Ergo Grip 2980 - este un cutit de filetat/dezosat cu lama ingusta, flexibila, cu lungime de 13 cm, 15 cm, 18 cm. Se foloseste deasemenea la filetat peste de dimensiuni mici si medii, lam...
Acest model de cutit din colectia Dick este folosit la dezosat carne de pasare dar la fel de bine se preteaza si la alte pasari sau animale mici (ex. iepure, vanat mic etc). Lama scurta de 10 cm lu...
Este un cutit pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungimi ale lamei de 13 , 15 sau 17 cm.Lungimea lamei il recomanda pentru dezosatul carnii de oaie,pasare,porc.
Este fabricat in Portu...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii.
Lungimea la...