Cutit Victorinox Fibrox Safety Grip 5.6603 - acest cutit profesional are o lama rigida curbata cu dimensiune de 12 sau 15 cm. Cutitul pentru bucatari, macelari sau gospodine prezinta maner de sigur...
Lamele pentru cutitul de dezosat coaste cu latime de 16 mm se foloseste pentru a schimba lamele uzate ale cutitului sau atunci cand latimea coastei este mai mare decat cea montata standard pe cutit...
Cutitul Dick Ergogrip 2385 este un cutit special pentru transat si ales carne (maruntirea bucatilor de carne). Lama este lata si arcuita spre varf pe ambele laturi pentru a sectiona mai usor si efi...
Cutit Dick Ergo Grip 2980 - este un cutit de filetat/dezosat cu lama ingusta, flexibila, cu lungime de 13 cm, 15 cm, 18 cm. Se foloseste deasemenea la filetat peste de dimensiuni mici si medii, lam...
Fierastrau manual Dick, pentru taiat carne cu sau fara os, carne congelata sau refrigerata. Panza cu lungime de 35 cm are dantura special conceputa pentru taiat carne congelata (cu sau fara os). Pr...
Cuțitul Giesser 12250 cu lamă de 15 cm reprezintă un instrument de înaltă calitate, potrivit pentru o gamă variată de sarcini în bucătărie. Fabricat de Giesser, un brand cu tradiție în producția de...