Acest set este format din 3 cutite profesionale ce acopera cea mai larga gama de utilizari necesare in viata de zi cu a unui macelar fie ca se ocupa cu porc, vita sau oaie,: feliere,dezosare,transa...
Setul contine 2 cutite pentru dezosat cu lama curba,cu lungimi de 13 cm si 15 cm,si un cutit pt ales carne(bucati mai mari),cu lungime de 22 cm.
Materialul moale al manerului permite munca fara obo...
Cuțitul de dezosat Victorinox cu lamă curbată flexibilă este realizat cu un mâner Fibrox pentru o prindere fără efort și confort, ajutându-vă să dezosați carnea cu ușurință. Lama în sine este fabri...
Cutitul Giesser 2505g este un cutit de dezosat cu lama curba rigida ce se poate livra cu lungimi ale lamei de 13 sau 15 cm. Este un cutit profesional de cea mai buna calitate, avand un tais ascutit...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit de dezosat si transat Victorinox 5.6613D, cu lama curbata flexbila de 12 cm sau 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat care are o aderenta foarte buna la mana chiar si cand...
Cutit profesional Victorinox 5.6603.15 din gama Fibrox, destinat atat bucatariilor restaurantelor, macelariilor sau celor pasionati de gatit care apreciaza instrumentele de cea mai buna calitate. M...