Cutite pentru dezosat
Cutit IVO Duoprime 93003,maner cauciu...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
Cutit IVO Poultry 67008.10 pentru dez...
Datorita lamei scurte de 10 cm se poate utiliza pentru dezosatul bucatilor relativ mici de carne cu os, cum ar fi: curcani, pui, iepuri etc. Este fabricat in Portugalia
Cutit IVO Poultry 67060.13 pentru dez...
Cutit profesional pentru taiat si procesat carne de pasare.Lama ingusta si semiflexibila are lungimea de 13 cm si este ideala pentru dezosarea carnii de pasare. Este fabricat in Portugalia
Cutit IVO Poultry 67011.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67011.13 este un cutit cu lama dreapta ,ingusta si rigida. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste. ...
Cutit IVO Poultry 67001.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67001.13 pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungime de 13.Lungimea lamei il recomanda pentru dezosatul carnii de oaie, pasare, porc etc. Manerul din plastic anti-alunecare...
Cutit IVO Poultry 67134.10,cu lama dr...
Cutit pentru dezosat pasare IVO 67134.10 este folosit la dezosat carne de pasare dar la fel de bine se preteaza si la alte pasari sau animale mici (ex. iepure, vanat mic etc). Lama scurta de 10 cm...
Cutit IVO Progrip 232809.15,pentru de...
Cutit IVO Progrip 232809.15 cu lama curba flexibila - este un cutit clasic pentru dezosat utilizat in special pentru carne de oaie, pasare, iepure, curcan etc. Este utilizat in macelarii, carmanger...
Cutit IVO Progrip 232001,pentru dezos...
Este un cutit pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungimi ale lamei de 13 , 15 sau 17 cm.Lungimea lamei il recomanda pentru dezosatul carnii de oaie,pasare,porc. Este fabricat in Portu...
Cutit IVO Progrip 232003,pentru dezos...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii. Lungimea la...
1 – 10 produs(e) din 10