A fost special creat pentru a facilita curatarea intestinelor si a burtilor fara a le provoca rupturi sau taieturi nedorite.
Are o lama de 15 cm lungime, rigida, completata de un varf rotund dedica...
Cutitul IVO Duoprime 93050.18 pentru despicat, feliat si transat carne - este un cutit ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are ...
Cutitul Giesser 3082.22 este un cutit ideal pentru injunghiat, avand o lama cu varf ascutit, cu lungime de 22 cm. Are un maner antialunecare, de culoare galbena, prevazut cu protectie la alunecarea...
Cutitul Victorinox 5.5603 este un cutit de cea mai buna calitate elvetiana, fiind utilizat in special pentru spintecat si injunghiat animale, in abatoare sau gospodarii individuale. Lungimea lamei...
Cutit Giesser Prime Line 12308 cu lama de 18 cm - este folosit in general la spintecat si injunghiat dar poate fi utilizat si pentru feliat / transat carne. Cutitul are varful ascutit dinspre ambel...
Cutit Dick 8.2139.15 este un cutit special conceput pentru utilizare in abatoare sau sectii de curatat membrane. Varful este bont pentru a nu putea intepa membranele in timpul spintecarii burtii an...
Cutit Victorinox Fibrox Profesional 5.5503.18 cu lama dreapta de 18 cm, este un cutit cu intrebuintare universala, pentru orice produs alimentar: carne, legume, fructe, paine, etc. Are un tais foar...
Cutit Dick Ergogrip 2007 - este un cutit cu lama de 13, 15, 18 sau 21 cm care datorita varfului sau ascutit, curbat dinspre ambele laturi, se foloseste uzual la spintecat si injunghiat in abatoare ...
Din colectia de cutite profesionale Tridentum - Italia, va recomandam unul din cele 3 variante de cutite de injunghiat si spintecat, cu lama de 20 - 22 - 24 cm si maner antialunecare de culoare ga...