Este un cutit ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat, legume, zarzavaturi, produse de patiserie si cofetarie etc). Lama foarte a...
Este un cutit de filetat/dezosat cu lama ingusta, flexibila, cu lungime de 18 cm.
Se foloseste deasemenea la filetat peste de dimensiuni mici si medii, lama flexibila permitand sa intre cu usurinta...
Cutit de filetat peste SWIBO 8450 cu lama dreapta si ingusta de 20 cm lungime, pentru pescarii si bucatarii cu flux mare de productie. Forma lamei il face perfect pentru filetatul pestelui de mari ...
Experimentează arta filetării și eviscerării peștelui cu Cuțitul MoraFrosts 9152P, un instrument specializat creat pentru a oferi precizie și eficiență în orice bucătărie. Fie că ești un bucătar pr...
Cutit din gama Swibo a celor de la Victorinox, dedicata profesionistilor in bucatarie, in acest caz celor care lucreaza in cadrul raioanelor de pescarie sau celor care gatesc cu placere carne de pe...
Cutitul Swibo 8448/16 este un cutit profesional cu lama ingusta flexibila de 16 cm, folosit in special pentru filetat peste. Pe latura opusa taisului, lama are o portiune zimtata de aproximativ 7 c...
Largim gama noastra de cutite profesionale din colectia Dick Expert Grip cu noul model de cutit de filetat Dick 2183/15 - 66 cu lama curba semi-flexibila de 15 cm lungime. Seamana cu un cutit de de...
Forma lamei si faptul ca aceasta este semi-flexibila recomanda cutitul Dick Ergogrip 2417 pentru filetat peste de marime mica/medie. Exista modele cu lungimi ale lamei de 15, 18 sau 21 cm, in funct...