Cutitul Dick 2418.18 din colectia Master Grip, are lama semi-flexibila, ingusta si ascutita spre varf. Lungimea lamei este de 18 cm. Se foloseste la dezosat dar si la filetat. Manerul anti-alunecar...
Este un cutit ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat, legume, zarzavaturi, produse de patiserie si cofetarie etc). Lama foarte a...
Este un cutit de filetat/dezosat cu lama ingusta, flexibila, cu lungime de 18 cm.
Se foloseste deasemenea la filetat peste de dimensiuni mici si medii, lama flexibila permitand sa intre cu usurinta...
Experimentează arta filetării și eviscerării peștelui cu Cuțitul MoraFrosts 9152P, un instrument specializat creat pentru a oferi precizie și eficiență în orice bucătărie. Fie că ești un bucătar pr...
Cutitul Swibo 8448/16 este un cutit profesional cu lama ingusta flexibila de 16 cm, folosit in special pentru filetat peste. Pe latura opusa taisului, lama are o portiune zimtata de aproximativ 7 c...
Forma lamei si faptul ca aceasta este semi-flexibila recomanda cutitul Dick Ergogrip 2417 pentru filetat peste de marime mica/medie. Exista modele cu lungimi ale lamei de 15, 18 sau 21 cm, in funct...