- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Cutit pentru carne
Cutite profesionale - Cutit pentru carne
Cutit GIESSER 4025,lama dreapta 21 cm...
Cutitul Giesser 4025.21 este un cuțit robust de măcelar, care servește ca un instrument excelent pentru bucătarii profesioniști și măcelarii. Caracteristicile sale distinctive, cum ar fi materialel...
Cutit de bucatarie universal GIESSER ...
Este un model perfect de cutit ce se preteaza utilizarii zilnice in bucataria fiecaruia, fie ca este bucatar profesionist sau un amator pasionat de bucatarie.Se poate utiliza pentru taiatul legumel...
Cutit Solingen 1602121 pentru ales ca...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei).Se foloseste la transat si ales carnea, dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului de grasim...
Cutit Solingen 1602120 pentru ales ca...
Este un cutit folosit la alesul si transatul carnii.Este special conceput pentru a tăia carnea în bucăți mai mari, fie că este vorba de tăierea păsărilor de curte, dezosarea cărnii sau porționarea ...
Cutit Solingen 1242130 pentru macelar...
Este un cutit folosit de macelari la alesul si transatul carnii in macelarii, carmangerii si sectii de transare.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cutitulu...
Cutit Solingen 1021620 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutit Solingen 1021320 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 13 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama est curbata spre varf. Se foloseaste de catre macelari...
Cutit Solingen 1021820 cu lama curba...
Este un cutit folosit pentru dezosatul si transatul carnii.Cu lama sa semi-flexibilă, cuțitul alunecă de-a lungul osului și te ajută să separe osul de carne. Lama curbată permite o muncă mai manevr...
Cutit Solingen 1002130 pentru carne, ...
Este un cutit cu lama dreapta,ingusta si rigida,lungime 21 cm. Poate fi folosit pentru dezosatul si transatul carnii de pasare, porc, oaie, vita, dar chiar si pentru injunghiat.Este usor de utiliza...
Cutit GIESSER PRIMELINE 11253.15, man...
Este un cutit de dezosat si transat , cu lama curbata, flexbila ,cu lungime a lamei de 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat Prime Line care are o aderenta foarte buna la mana c...
Cutit IVO Progrip 232061.20,lama lata...
Cutitul macelarului IVO 232061 are lama lata cu lungime de 20 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cuti...
Cutit IVO Duoprime 93053.20 pentru al...
Cutit IVO Duoprime 93053.20 este folosit la alesul si transatul carnii.Are manerul cauciucat pentru o mai buna aderenta si priza la mana.Lungimea lamei este de 20 cm. Este fabricat in Portugalia.
Cutit IVO Duoprime 93050.18 cu lama d...
Cutitul IVO Duoprime 93050.18 pentru despicat, feliat si transat carne - este un cutit ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are ...
Cutit IVO Duoprime 93050.15 cu lama d...
Modelul de cutit IVO Duoprime 93050 cu lama de 15 cm se foloseste pentru dezosat, transat, feliat si chiar pentru injunghiat. Este un model cu aplicatii universale pentru orice gen de alimente: car...
Cutit IVO Duoprime 93003,maner cauciu...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
1 – 15 produs(e) din 26