Cutitul macelarului IVO 232061 are lama lata cu lungime de 20 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne.Latimea mare permite lucrul cu bucati mari de carne si o viata indelungata a cuti...
Cutit IVO Duoprime 93053.20 este folosit la alesul si transatul carnii.Are manerul cauciucat pentru o mai buna aderenta si priza la mana.Lungimea lamei este de 20 cm.
Este fabricat in Portugalia.
Cutitul IVO Duoprime 93050.18 pentru despicat, feliat si transat carne - este un cutit ce nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui macelar si din nici o bucatarie. Are lama dreapta rigida si are ...
Modelul de cutit IVO Duoprime 93050 cu lama de 15 cm se foloseste pentru dezosat, transat, feliat si chiar pentru injunghiat. Este un model cu aplicatii universale pentru orice gen de alimente: car...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
Cutitul IVO 67011.13 este un cutit cu lama dreapta ,ingusta si rigida. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste. ...
Cutit IVO Progrip 232809.15 cu lama curba flexibila - este un cutit clasic pentru dezosat utilizat in special pentru carne de oaie, pasare, iepure, curcan etc. Este utilizat in macelarii, carmanger...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei). Cutitul se foloseste la transat si ales carnea dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului ...