Cutit Giesser 8455/ w31 cu lama zimtata de 31 cm lungime. Este un cutit de bucatar (chef) ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat...
Cuțit de brânză cu mâner dublu cu lamă curbată, folosit pentru tăierea și porționarea roților la toate tipurile de brânzeturi cu pastă semitare. Lama curbată și mânerul transversal ușurează tăierea...
Este un model perfect de cutit ce se preteaza utilizarii zilnice in bucataria fiecaruia, fie ca este bucatar profesionist sau un amator pasionat de bucatarie.Se poate utiliza pentru taiatul legumel...
Cuțitul Giesser 12250 cu lamă de 15 cm reprezintă un instrument de înaltă calitate, potrivit pentru o gamă variată de sarcini în bucătărie. Fabricat de Giesser, un brand cu tradiție în producția de...
Cutit Giesser Prime Line cu lama curbata de 25 cm si maner cauciucat. Lama are alveole pe ambele parti, pentru o alunecare mai usoara in timpul taierii. Se foloseste la ales si maruntit bucati de c...
Cuțitul Giesser PrimeLine 12200 cu lamă de 20 cm este un instrument de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface standardele exigente ale bucătarilor profesioniști și pasionaților de gătit acas...
Cuțitul Giesser PrimeLine 218455 cu lamă de 20 cm este o alegere excelentă pentru cei care caută un cuțit de înaltă calitate, cu performanțe superioare și durabilitate. Fabricat de Giesser, un bran...
Cuțitul bucatar Giesser BestCut 8680 are o lamă forjata din oțel întărit cu carbon, pentru a fi mai rezistent în bucătărie. Mânerul este fabricat din lemn de maslin, foarte fin finisat, care asigur...
Cuțitul Giesser PrimeLine 11200 este un cuțit de ales carne cu lama de 20 de cm. Acesta vine cu un mâner negru cauciucat întâlnit la fiecare cuțit din gama Prime Line. Lama este fabricată din oțel ...