- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Lama curba
Cutite profesionale cu lama curba
Cutit de feliat si transat carne Vict...
Designul curbat al acestei lame usureaza lucrul cu bucatile mari de carne.Inlatura cu ușurință pielea și grăsimea.Utilizați această lamă pentru a tăia în siguranță porții precise de carne.Manerul d...
Cutit Victorinox 5.7300.31 cu lama cu...
Cutitul Victorinox 5.7300.31 cu lama curba de 31 cm performeaza atat prin lama foarte ascutita si designul sau elegant. Este un cutit cu maner din lemn de trandafir, ce se simte foarte fin si placu...
Cutit Victorinox 5.7300.25 - lama cur...
Cutitul Victorinox 5.7300.25 cu lama curba de 25 cm performeaza atat prin lama foarte ascutita si designul sau elegant. Este un cutit cu maner din lemn de trandafir, ce se simte foarte fin si placu...
Cutit Swibo 5.8435.26 cu lama curba
Cutit Swibo 5.8435.26 cu lama curba de 26 cm - este un cutit de cea mai buna calitate, folosit pentru transarea si felierea pieselor mari de carne (vita, porc etc.). Cutitul se livreaza intr-o teac...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitul Swibo 8406 este un cutit cu lama curba flexibila ce se utilizeaza la dezosatul carnii. Poate avea lama cu lungime de 13 sau 16 cm. Lama din otel de cea mai buna calitate si taisul ascutit g...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit profesional macelarie Swibo 840...
Cutit de dezosare 13cm , cu lama flexibila, curbata.Dezvoltat pentru macelari si bucatari, are o duritate 55-58 Rockwell Fabricat in Elvetia cu otel exclusiv personalizat, pentru o lama de calitat...
Cutit Victorinox 56618/15 pentru dezo...
Cutit Victorinox 56618/15 este folosit pentru dezosatul carnii de pe os dar poate fi folosit si pentru transare, feliere etc. Este un cutit profesional, cu maner Fibrox din material plastic anti-al...
Cutit Victorinox 5.6612 pentru dezosa...
Cuti Victorinox 56612/15 pentru dezosat, cu lama flexibila curbata spre varf. Acest model are maner Fibrox din plastic de culoare albastra. Materialul manerului este anti-alunecare, astfel cutitul ...
Cutit Victorinox 56603/12 pentru dezosat
Cutit Victorinox 56603/12 cu lama curba rigida - lungime 12 cm. Este un cutit cu un tais foarte ascutit ce se mentine pentru o perioada indelungata. Manerul Fibrox, din plastic de culoare neagra, ...
Cutit Victorinox 5.7903.12
Cutit Victorinox 5.7903.12 cu lama curbata - lungime lama 12 cm. Este un cutit folosit in special la jupuit ovine, avand o lama foarte ascutita care prin forma si lungimea sa urmareste foarte usor ...
Cutit Victorinox 5.7803 pentru jupuit...
Cutit profesional Victorinox 5.7803 - cu lama curba rigida de 12 cm sau 15 cm lungime. Se foloseste la jupuit, pentru desprinderea blanii/pielii de pe corpul animalelor de dimensiuni medii - oaie, ...
Cutit Victorinox 5.7203.20 pentru ale...
Cutit Victorinox 5.7203.20 cu lama curba, rigida, lungime 20 cm - este folosit in special la alesul carnii (feliere, transare) in macelarii, carmangerii, fabrici de procesare a carnii, etc. Este un...
Cutit Swibo 5.8404 pentru dezosat cu ...
Cutitul Swibo 5.8404 este fabricat de Victorinox - Elvetia. Este un cutit pentru dezosat, cu lama curba semi-flexibila de 13 si 16 cm folosit de macelari pentru dezosatul carnii de porc, oaie, vita...
Cutit profesional Victorinox, Swibo® ...
Cutitul Swibo 8427 cu lama de 15 sau 18 cm se foloseste pentru jupuit la porc, vita, oaie sau animale de vanat. Forma lamei urmareste usor curbura dintre piele si corpul animalului, fiind mai comod...
1 – 15 produs(e) din 22