Este un cuțit tradițional in stil japonez folosit pentru a tăia fileurile proaspete în felii aproape transparente. Este perfect pentru prepararea sushi, carpaccio de pește și a altor preparate cu i...
Cutitul Giesser 4025.21 este un cuțit robust de măcelar, care servește ca un instrument excelent pentru bucătarii profesioniști și măcelarii. Caracteristicile sale distinctive, cum ar fi materialel...
Este un model perfect de cutit ce se preteaza utilizarii zilnice in bucataria fiecaruia, fie ca este bucatar profesionist sau un amator pasionat de bucatarie.Se poate utiliza pentru taiatul legumel...
Cutitul Giesser 3082.22 este un cutit ideal pentru injunghiat, avand o lama cu varf ascutit, cu lungime de 22 cm. Are un maner antialunecare, de culoare galbena, prevazut cu protectie la alunecarea...
Cuțitul Giesser PrimeLine 218335 reprezintă o combinație perfectă între arta tăierii și designul sofisticat într-un instrument culinar de excepție. Cu o lamă de precizie și un mâner ergonomic cauci...
Cutitul Giesser 4005 cu lama cu alveole de 24 cm lungime este un cutit de macelarie folosit pentru transat si ales carne. Datorita alveolelor de pe suprafata lamei, se reduce frecarea dintre lama s...
Cutitul Giesser Prime Line 12300 cu lama dreapta rigida de 18 cm lungime este fabricat in Germania. Este un cutit universal ce se poate folosi la orice aplicatie in macelarie sau bucatarie. In abat...