- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Lama dreapta
Cutite profesionale cu lama dreapta
Cutit feliere Victorinox 7.7200.20G,m...
Acest cutit dispune de o lama dreapta,forjata,de inalta calitate, cu care puteti felia, taia in cubulete si toca cu precizie fructe, legume sau carne.Taie fara efort pielea exterioara dura a fruct...
Cutit Victorinox 5.5500.20 - lama dre...
Cutitul Victorinox 5.500.20 cu lama dreapta de 20 cm performeaza atat prin lama foarte ascutita si designul sau elegant. Este un cutit cu maner din lemn de trandafir, ce se simte foarte fin si plac...
Set 3 cutite Victorinox Swiss Classic...
Combinatie optima de cutite pentru bucatarie cu diferite tipuri de lame cu manere in culori vii (rosu, portocaliu, verde). Setul Victprinox 6.7116.32 contine 3 cutite : Cutit rosu - lama dreapta -...
Cutit Victorinox 5.5203.26 cu lama dr...
Cutit Victorinox 5.5203 cu lama dreapta de 26 cm - se mai numeste si cutitul macelarului si este recomandat pentru taiat si feliat bucati de carne mai mari. Lama lata permite ascutiri repetate pana...
Cutit Victorinox 5.5508.22 cu lama dr...
Cutit Victorinox 5.5508.22 cu lama dreapta de 22cm - este un cutit de nelipsit din orice macelarie sau bucatarie. Se foloseste la feliat si transat carne, la feliat salam-uri si preparate din carne...
Cutit Victorinox 5.5501.22 cu lama dr...
Cutit Victorinox 5.5501.22 cu lama dreapta de 22 cm - este un cutit universal ce se foloseste la transat si feliat carne si nu numai. Lama lunga de 22 cm se preteaza a fi utilizata la bucati de car...
Cutit pliabil de bucatarie 11 cm Vict...
Estetica subtila este completata de o personalitate expresiva. Cutitul nostru clasic pliant pentru legume si fructe este o noua dimensiune. Datorita lamei cu margine dreapta de inalta calitate si a...
Cutit Victorinox 5.5103.10 cu lama dr...
Cutitul Victorinox 5.5103.10 este un cutit cu lama dreapta de 10 cm ce se foloseste la dezosatul carnii de pasare, iepure etc. Lama de dimensiuni reduse ajuta la dezosatul pieselor mici de carne. A...
Cutit Victorinox 5503.22 cu lama drea...
Cutit Victorinox 5503/22 cu lama dreapta, rigida, lungime 22 cm - este un cutit profesional folosit la orice operatie de taiere (feliere, dezosare, injunghiere, spintecare, transare etc) , pentru o...
Cutit Swibo 8431 pentru macelari
Cutit Swibo 8431 cu lama lata, dreapta, rigida cu lungime de 21 cm, 24 cm sau 26 cm. Este denumit si cutitul macelarului, fiind folosit in toate operatiile de taiere a carnii: feliere, ales, transa...
Cutit universal Swibo 8411 cu lama ri...
Cutit Swibo 8411 este un cutit cu lama dreapta rigida si lungime de 18, 20, 22 sau 25 cm. Este un cutit universal, ce se foloseste atat pentru taiat carne cat si orice alt aliment: peste, legume, f...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo model 8401 sunt cutite profesionale de cea mai buna calitate elvetiana. Se fabrica sub brandul Victorinox, cu lungimi ale lamei de 14 si 16 cm. Se utilizeaza atat la dezosat cat si l...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo din modelul 8412 sunt cutite profesionale folosite la injunghiat si spintecat. Se fabrica in variante cu lungime de lama de 13, 15 si 18 cm. Varful foarte ascutit, curbat dinspre amb...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo 8411 pot avea lama de 18, 20, 22 sau 25 cm, fiind niste cutite universale ce se pot folosi atat la taiatul carnii cat si la orice alt produs alimentar solid. Se preteaza atat pentru ...
Cutit profesional macelar Victorinox,...
Cutit de macelar Swibo 8431 - poate avea lama de 21, 24 sau 26 cm si se foloseste la transatul carnii, fiind denumit si cutitul macelarului. Lama lata si ascutita, permite o feliere usoara, intreti...
1 – 15 produs(e) din 17