- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Pentru dezosat
Cutite profesionale - Pentru dezosat
Cutit Solingen 1021620 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutit Solingen 1021320 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 13 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama est curbata spre varf. Se foloseaste de catre macelari...
Cutit Solingen 1002130 pentru carne, ...
Este un cutit cu lama dreapta,ingusta si rigida,lungime 21 cm. Poate fi folosit pentru dezosatul si transatul carnii de pasare, porc, oaie, vita, dar chiar si pentru injunghiat.Este usor de utiliza...
Cutit Solingen 1001830 pentru dezosat...
Este un cutit de dezosat cu lama ingusta,rigida si lungime de 18 cm. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste.Dat...
Cutit GIESSER PRIMELINE 11253.15, man...
Este un cutit de dezosat si transat , cu lama curbata, flexbila ,cu lungime a lamei de 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat Prime Line care are o aderenta foarte buna la mana c...
Cutit IVO Duoprime 93003,maner cauciu...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
Cutit IVO Poultry 67060.13 pentru dez...
Cutit profesional pentru taiat si procesat carne de pasare.Lama ingusta si semiflexibila are lungimea de 13 cm si este ideala pentru dezosarea carnii de pasare. Este fabricat in Portugalia
Cutit IVO Poultry 67011.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67011.13 este un cutit cu lama dreapta ,ingusta si rigida. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de utilizat si manevrat datorita lamei inguste. ...
Cutit IVO Poultry 67001.13 pentru dez...
Cutitul IVO 67001.13 pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungime de 13.Lungimea lamei il recomanda pentru dezosatul carnii de oaie, pasare, porc etc. Manerul din plastic anti-alunecare...
Cutit Tridentum 204.2331.15 cu lama c...
La un pret si calitate excelente, cutitul Tridentum cu lama curba flexibila de 15 cm isi face treaba cu usurinta si precizie. Lama are un ascutis ce se pastreaza pentru o perioada indelungata si se...
Cutit Tridentum 204.2330.15 cu lama c...
Marca Tridentum - Italia este mai putin cunoscuta in Romania dar este o marca foarte apreciata in Italia si nu numai. Recomandam acest model de cutit pentru raportul foarte bun calitate / pret. Are...
Cutit IVO Progrip 232003,pentru dezos...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii. Lungimea la...
Set 3 cutite Giesser Prime Line 3511
Setul contine 2 cutite pentru dezosat cu lama curba,cu lungimi de 13 cm si 15 cm,si un cutit pt ales carne(bucati mai mari),cu lungime de 22 cm. Materialul moale al manerului permite munca fara obo...
Cutit Giesser PrimeLine 218335 cu lam...
Cuțitul Giesser PrimeLine 218335 reprezintă o combinație perfectă între arta tăierii și designul sofisticat într-un instrument culinar de excepție. Cu o lamă de precizie și un mâner ergonomic cauci...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
1 – 15 produs(e) din 29