- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Pentru transat carne
Cutite profesionale - Pentru transat carne
Cutit carne Victorinox, 6.8003.19B, i...
Acest cutit de carne cu lama de 19 cm este potrivit pentru dezosat sau pentru feliat carne. Nu incercati sa-l folositi la taiat oase! Manerul acestui cutit este fabricat din polipropilena si este ...
Set 3 cutite pentru transat VICTORINO...
Setul Victorinox 5.1050.3G ne pune la dispozitie 3 modele sofisticate, cu roluri diferite in bucatarie. Lamele din otel inoxidabil au lungimi diferite, iar manerele sunt din lemn. Fiecare din cele ...
Cutit feliere Victorinox 7.7200.20G,m...
Acest cutit dispune de o lama dreapta,forjata,de inalta calitate, cu care puteti felia, taia in cubulete si toca cu precizie fructe, legume sau carne.Taie fara efort pielea exterioara dura a fruct...
Cutit de feliat si transat carne Vict...
Designul curbat al acestei lame usureaza lucrul cu bucatile mari de carne.Inlatura cu ușurință pielea și grăsimea.Utilizați această lamă pentru a tăia în siguranță porții precise de carne.Manerul d...
Cutit Victorinox 5.7300.31 cu lama cu...
Cutitul Victorinox 5.7300.31 cu lama curba de 31 cm performeaza atat prin lama foarte ascutita si designul sau elegant. Este un cutit cu maner din lemn de trandafir, ce se simte foarte fin si placu...
Cutit Victorinox 5.7300.25 - lama cur...
Cutitul Victorinox 5.7300.25 cu lama curba de 25 cm performeaza atat prin lama foarte ascutita si designul sau elegant. Este un cutit cu maner din lemn de trandafir, ce se simte foarte fin si placu...
Cutit Swibo - Victorinox 5.8451 pentr...
Cutit din gama Swibo a celor de la Victorinox, dedicata profesionistilor in bucatarie, mai ales macelarilor. Manerul ergonomic, galben a fost creat special pentru a putea fi zarit intr-un mediu agl...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit Victorinox Fibrox Profesional 5...
Cutit Victorinox Fibrox Profesional 5.5503.18 cu lama dreapta de 18 cm, este un cutit cu intrebuintare universala, pentru orice produs alimentar: carne, legume, fructe, paine, etc. Are un tais foar...
Cutit dezosat Victorinox 5.6613D, man...
Cutit de dezosat si transat Victorinox 5.6613D, cu lama curbata flexbila de 12 cm sau 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat care are o aderenta foarte buna la mana chiar si cand...
Cutit de dezosat Victorinox 5.6603.15...
Cutit profesional Victorinox 5.6603.15 din gama Fibrox, destinat atat bucatariilor restaurantelor, macelariilor sau celor pasionati de gatit care apreciaza instrumentele de cea mai buna calitate. M...
1 – 11 produs(e) din 11