Cutit Mora CB5MF-E, cu lama curba semi-flexibila de 132mm - este folosit la dezosat si transat carne, avand o lama foarte ascutita si rezistenta la utilizari multiple. Manerul cauciucat de culoare ...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii.
Lungimea la...
Setul Victorinox 5.1050.3G ne pune la dispozitie 3 modele sofisticate, cu roluri diferite in bucatarie. Lamele din otel inoxidabil au lungimi diferite, iar manerele sunt din lemn.
Fiecare din cele ...
Acest cutit dispune de o lama dreapta,forjata,de inalta calitate, cu care puteti felia, taia in cubulete si toca cu precizie fructe, legume sau carne.Taie fara efort pielea exterioara dura a fruct...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutitul macelarului Dick ErgoGrip 2348 are lama lata cu lungime ce poate fi de 15, 18 , 21 , 26 , 26 sau 30 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne etc. Datorita duritatii lamei, isi ...
Cutitul Dick Ergogrip 2385 este un cutit special pentru transat si ales carne (maruntirea bucatilor de carne). Lama este lata si arcuita spre varf pe ambele laturi pentru a sectiona mai usor si efi...