Acest cutit de inspiratie japoneza exceleaza la taierea unei game largi de ingrediente, de la fructe si legume pana la peste, carne si branza.
Lama cu alveole (lungime 17 cm) taie fara efort piel...
Cutitul Dick 8.1057k se foloseste la taierea branzeturilor. Are o forma speciala, cu un maner ridicat deasupra lamei pentru a putea apasa si taia mai usor. Lama dreapta are alveole pe o fata pentru...
Cutit Swibo 8411 este un cutit cu lama dreapta rigida si lungime de 18, 20, 22 sau 25 cm. Este un cutit universal, ce se foloseste atat pentru taiat carne cat si orice alt aliment: peste, legume, f...
Cutitul Giesser Prime Line 12300 cu lama dreapta rigida de 18 cm lungime este fabricat in Germania. Este un cutit universal ce se poate folosi la orice aplicatie in macelarie sau bucatarie. In abat...
Cutit Dick Ergogrip 2006 - este un model de cutit cu lama dreapta de 15, 18 sau 21 cm ce se preteaza la orice operatie de taiere dar in special la feliat si transat carne. Forma lamei confera acest...