Este un cutit ce se foloseste pentru taierea produselor cu o duritate mai mare (carne semi-inghetata, peste semi-inghetat, legume, zarzavaturi, produse de patiserie si cofetarie etc). Lama foarte a...
Cutit IVO Progrip 232043.21 pentru filetat peste are lama flexibila cu lungime de 21 cm. Se foloseste pentru scoaterea sirei spinarii si a oaselor la peste.Este fabricat in Portugalia
Cutit IVO Progrip 232809.15 cu lama curba flexibila - este un cutit clasic pentru dezosat utilizat in special pentru carne de oaie, pasare, iepure, curcan etc. Este utilizat in macelarii, carmanger...
Se foloseste in general la jupuit oaie sau vanat de dimensiuni mici si medii. Forma si lungimea lamei usureaza munca operatorului, lama foarte ascutita urmand cu precizie conturul dintre blana/piel...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii.
Lungimea la...
Este un cutit profesional special conceput pentru jupuitul pielii la animale cum ar fi oi, iepuri, mistreti, vite etc. Avand o lama mai scurta si curbata spre varf, este mai comod de utilizat la an...
Este un cutit de filetat/dezosat cu lama ingusta, flexibila, cu lungime de 18 cm.
Se foloseste deasemenea la filetat peste de dimensiuni mici si medii, lama flexibila permitand sa intre cu usurinta...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei). Cutitul se foloseste la transat si ales carnea dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului ...