Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei).Se foloseste la transat si ales carnea, dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului de grasim...
Este un cutit folosit la alesul si transatul carnii.Este special conceput pentru a tăia carnea în bucăți mai mari, fie că este vorba de tăierea păsărilor de curte, dezosarea cărnii sau porționarea ...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 13 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama est curbata spre varf. Se foloseaste de catre macelari...
Este un cutit folosit pentru dezosatul si transatul carnii.Cu lama sa semi-flexibilă, cuțitul alunecă de-a lungul osului și te ajută să separe osul de carne. Lama curbată permite o muncă mai manevr...