- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Lama semi-flexibila
Cutite profesionale cu lama semi-flexibila
Cutit Solingen 1602121 pentru ales ca...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei).Se foloseste la transat si ales carnea, dar este recomandat mai ales pentru degresat (scoaterea stratului de grasim...
Cutit Solingen 1602120 pentru ales ca...
Este un cutit folosit la alesul si transatul carnii.Este special conceput pentru a tăia carnea în bucăți mai mari, fie că este vorba de tăierea păsărilor de curte, dezosarea cărnii sau porționarea ...
Cutit Solingen 1021620 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutit Solingen 1021320 pentru dezosat...
Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 13 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama est curbata spre varf. Se foloseaste de catre macelari...
Cutit Solingen 1021820 cu lama curba...
Este un cutit folosit pentru dezosatul si transatul carnii.Cu lama sa semi-flexibilă, cuțitul alunecă de-a lungul osului și te ajută să separe osul de carne. Lama curbată permite o muncă mai manevr...
Cutit IVO Duoprime 93003,maner cauciu...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
Cutit IVO Poultry 67060.13 pentru dez...
Cutit profesional pentru taiat si procesat carne de pasare.Lama ingusta si semiflexibila are lungimea de 13 cm si este ideala pentru dezosarea carnii de pasare. Este fabricat in Portugalia
Cutit Mora CB5MF-E, cu lama curba sem...
Cutit Mora CB5MF-E, cu lama curba semi-flexibila de 132mm - este folosit la dezosat si transat carne, avand o lama foarte ascutita si rezistenta la utilizari multiple. Manerul cauciucat de culoare ...
Cutit Dick 2418.18 cu lama semi-flexi...
Cutitul Dick 2418.18 din colectia Master Grip, are lama semi-flexibila, ingusta si ascutita spre varf. Lungimea lamei este de 18 cm. Se foloseste la dezosat dar si la filetat. Manerul anti-alunecar...
Cutit IVO Progrip 232003,pentru dezos...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii. Lungimea la...
Set 3 cutite Giesser Prime Line 3511
Setul contine 2 cutite pentru dezosat cu lama curba,cu lungimi de 13 cm si 15 cm,si un cutit pt ales carne(bucati mai mari),cu lungime de 22 cm. Materialul moale al manerului permite munca fara obo...
Cutit Dick Master Grip 2882 cu lama c...
Cutit DickMaster Grip 2882 cu lama curba semi-flexibila de 13 cm sau 15 cm si maner portocaliu. Cutitele din aceasta colectie sunt destinate utilizarii de zi cu zi in industria procesarii carnii da...
Cutit Dick Expert Grip 2183/15 pentru...
Largim gama noastra de cutite profesionale din colectia Dick Expert Grip cu noul model de cutit de filetat Dick 2183/15 - 66 cu lama curba semi-flexibila de 15 cm lungime. Seamana cu un cutit de de...
Cutit Dick Ergogrip 2982 pentru dezos...
Cutitul Dick Ergogrip model 2982 este unul dintre cele mai vandute si folosite cutite profesionale de dezosat din Romania si din intreaga lume. Este produs de firma Friedrich Dick - Germania care p...
Cutit Dick Ergogrip 2417 pentru filet...
Forma lamei si faptul ca aceasta este semi-flexibila recomanda cutitul Dick Ergogrip 2417 pentru filetat peste de marime mica/medie. Exista modele cu lungimi ale lamei de 15, 18 sau 21 cm, in funct...
1 – 15 produs(e) din 15