Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Este un cutit folosit pentru dezosatul si transatul carnii.Cu lama sa semi-flexibilă, cuțitul alunecă de-a lungul osului și te ajută să separe osul de carne. Lama curbată permite o muncă mai manevr...
Este un cutit cu lama semi-flexibila folosit de macelari sau in gospodarii pentru dezosatul si transatul carnii de porc,vita,dar si pasare. Are lama de 13 si 15 cm si maner dintr-un cauciuc special...
Cutit Mora CB5MF-E, cu lama curba semi-flexibila de 132mm - este folosit la dezosat si transat carne, avand o lama foarte ascutita si rezistenta la utilizari multiple. Manerul cauciucat de culoare ...
Cutitul Dick 2418.18 din colectia Master Grip, are lama semi-flexibila, ingusta si ascutita spre varf. Lungimea lamei este de 18 cm. Se foloseste la dezosat dar si la filetat. Manerul anti-alunecar...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii.
Lungimea la...
Cutit DickMaster Grip 2882 cu lama curba semi-flexibila de 13 cm sau 15 cm si maner portocaliu. Cutitele din aceasta colectie sunt destinate utilizarii de zi cu zi in industria procesarii carnii da...