Cutitul Solinger cu lama semi-flexibla de 16 cm se foloseste in general la dezosatul si transatul carnii de oaie, pasare, iepure, curcan. Lama este curbata spre varf si este fabricata din otel inox...
Cutit profesional pentru taiat si procesat carne de pasare.Lama ingusta si semiflexibila are lungimea de 13 cm si este ideala pentru dezosarea carnii de pasare.
Este fabricat in Portugalia
Setul contine 2 cutite pentru dezosat cu lama curba,cu lungimi de 13 cm si 15 cm,si un cutit pt ales carne(bucati mai mari),cu lungime de 22 cm.
Materialul moale al manerului permite munca fara obo...
Cutit DickMaster Grip 2882 cu lama curba semi-flexibila de 13 cm sau 15 cm si maner portocaliu. Cutitele din aceasta colectie sunt destinate utilizarii de zi cu zi in industria procesarii carnii da...
Largim gama noastra de cutite profesionale din colectia Dick Expert Grip cu noul model de cutit de filetat Dick 2183/15 - 66 cu lama curba semi-flexibila de 15 cm lungime. Seamana cu un cutit de de...
Cutitul Dick Ergogrip model 2982 este unul dintre cele mai vandute si folosite cutite profesionale de dezosat din Romania si din intreaga lume. Este produs de firma Friedrich Dick - Germania care p...
Forma lamei si faptul ca aceasta este semi-flexibila recomanda cutitul Dick Ergogrip 2417 pentru filetat peste de marime mica/medie. Exista modele cu lungimi ale lamei de 15, 18 sau 21 cm, in funct...