- Acasa
- Categorii
- Produse sub 100 de lei
- Cutite Swibo
Produse sub 100 de lei - Swibo
- Toate
- Asomatoare
- Carlige abatoare
- Cutit bucatar
- Cutit chef
- Cutit paine
- Cutit pentru carne
- Cutit Swibo - Victorinox
- Cutite Dick
- Cutite Giesser
- Cutite IVO
- Cutite macelari
- Cutite MORA
- Cutite pentru fructe
- Cutite pentru legume
- Cutite pentru peste
- Cutite pentu peste
- Cutite profesionale
- Cutite speciale
- Cutite Swibo
- Cutite Tridentum
- Cutite Victorinox
- Cârlige carmangerie
- Dick
- Dick ErgoGrip
- Dick ExpertGrip
- Dick MasterGrip
- Giesser Prime Line
- Lama curba
- Lama dreapta
- Lama flexibila
- Lama pliabila
- Lama rigida
- Lama semi-flexibila
- Lama zimtata
- Manusi antitaiere
- Manusi protectie
- Pentru dezosat
- Pentru feliat
- Pentru filetat
- Pentru injunghiat
- Pentru injunghiat/spintecat carne
- Pentru jupuit
- Pentru peste
- Pentru transat carne
- Portcutite
- Set Cutite
- Set cutite cadou
- Set cutite Victorinox
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo model 8401 sunt cutite profesionale de cea mai buna calitate elvetiana. Se fabrica sub brandul Victorinox, cu lungimi ale lamei de 14 si 16 cm. Se utilizeaza atat la dezosat cat si l...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitul Swibo 8406 este un cutit cu lama curba flexibila ce se utilizeaza la dezosatul carnii. Poate avea lama cu lungime de 13 sau 16 cm. Lama din otel de cea mai buna calitate si taisul ascutit g...
Cutit Swibo 5.8412.18 pentru injunghi...
Cutit Swibo 5.8412.18 - este un cutit profesional de cea mai buna calitate elvetiana. Are lama cu lungime de 18 cm, cu un tais foarte ascutit ce se mentine pe o perioada indelungata. Varful este fo...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo 8411 pot avea lama de 18, 20, 22 sau 25 cm, fiind niste cutite universale ce se pot folosi atat la taiatul carnii cat si la orice alt produs alimentar solid. Se preteaza atat pentru ...
Cutit profesional macelarie Swibo 840...
Cutit de dezosare 13cm , cu lama flexibila, curbata.Dezvoltat pentru macelari si bucatari, are o duritate 55-58 Rockwell Fabricat in Elvetia cu otel exclusiv personalizat, pentru o lama de calitat...
Cutit Swibo 5.8404 pentru dezosat cu ...
Cutitul Swibo 5.8404 este fabricat de Victorinox - Elvetia. Este un cutit pentru dezosat, cu lama curba semi-flexibila de 13 si 16 cm folosit de macelari pentru dezosatul carnii de porc, oaie, vita...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitul Swibo 8409 face parte din linia de produse Victorinox, fiind special conceput pentru profesionistii care isi doresc sa beneficieze de cele mai bune materiale si tehnologii de productie. Ava...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo din modelul 8412 sunt cutite profesionale folosite la injunghiat si spintecat. Se fabrica in variante cu lungime de lama de 13, 15 si 18 cm. Varful foarte ascutit, curbat dinspre amb...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitele Swibo 8404 cu lama semi-flexibila de 13 sau 16 cm se folosesc la dezosatul carnii de porc, vita, oaie, pasare etc. Sunt cutite de cea mai buna calitate elvetiana, avand lama foarte ascutit...
Cutit universal Swibo 8411 cu lama ri...
Cutit Swibo 8411 este un cutit cu lama dreapta rigida si lungime de 18, 20, 22 sau 25 cm. Este un cutit universal, ce se foloseste atat pentru taiat carne cat si orice alt aliment: peste, legume, f...
1 – 11 produs(e) din 11