- Acasa
- Categorii
- Produse sub 100 de lei
- Pentru dezosat
Produse sub 100 de lei - Pentru dezosat
- Toate
- Asomatoare
- Carlige abatoare
- Cutit bucatar
- Cutit chef
- Cutit paine
- Cutit pentru carne
- Cutit Swibo - Victorinox
- Cutite Dick
- Cutite Giesser
- Cutite IVO
- Cutite macelari
- Cutite MORA
- Cutite pentru fructe
- Cutite pentru legume
- Cutite pentru peste
- Cutite pentu peste
- Cutite profesionale
- Cutite speciale
- Cutite Swibo
- Cutite Tridentum
- Cutite Victorinox
- Cârlige carmangerie
- Dick
- Dick ErgoGrip
- Dick ExpertGrip
- Dick MasterGrip
- Giesser Prime Line
- Lama curba
- Lama dreapta
- Lama flexibila
- Lama pliabila
- Lama rigida
- Lama semi-flexibila
- Lama zimtata
- Manusi antitaiere
- Manusi protectie
- Pentru dezosat
- Pentru feliat
- Pentru filetat
- Pentru injunghiat
- Pentru injunghiat/spintecat carne
- Pentru jupuit
- Pentru peste
- Pentru transat carne
- Portcutite
- Set Cutite
- Set cutite cadou
- Set cutite Victorinox
Cutit Dick Ergogrip 2982 pentru dezos...
Cutitul Dick Ergogrip model 2982 este unul dintre cele mai vandute si folosite cutite profesionale de dezosat din Romania si din intreaga lume. Este produs de firma Friedrich Dick - Germania care p...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit dezosat Victorinox 5.6613D, man...
Cutit de dezosat si transat Victorinox 5.6613D, cu lama curbata flexbila de 12 cm sau 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat care are o aderenta foarte buna la mana chiar si cand...
Cutit macelari Victorinox Fibrox Safe...
Cutit Victorinox Fibrox Safety Grip 5.6603 - acest cutit profesional are o lama rigida curbata cu dimensiune de 12 sau 15 cm. Cutitul pentru bucatari, macelari sau gospodine prezinta maner de sigur...
Cutit Dick Ergogrip 2368 pentru dezos...
Cutitul Ergogrip 2368 este un cutit de dezosat cu lama ingusta si lungime ce poate fi de 10, 13, 15 , 18 sau 21 cm. Poate fi folosit pentru dezosat carne de pasare, porc, oaie, vita, fiind usor de ...
Cutit Dick Ergogrip 2981 pentru dezos...
Cutit Ergogrip 2981 - poate avea lama curba flexibila cu lungime de 13 cm sau 15 cm. Cutitele de dezosat Dick cu lama curba pot avea lama rigida, semi-flexibila sau flexibila, in functie de tipul c...
Cutit Dick Master Grip 2882 cu lama c...
Cutit DickMaster Grip 2882 cu lama curba semi-flexibila de 13 cm sau 15 cm si maner portocaliu. Cutitele din aceasta colectie sunt destinate utilizarii de zi cu zi in industria procesarii carnii da...
Cutit de dezosat Victorinox 5.6603.15...
Cutit profesional Victorinox 5.6603.15 din gama Fibrox, destinat atat bucatariilor restaurantelor, macelariilor sau celor pasionati de gatit care apreciaza instrumentele de cea mai buna calitate. M...
Cutit Dick ErgoGrip 2991 cu lama rigida
Cutit Dick 2991 pentru dezosat carne - are lama curba rigida cu lungime de 13 sau 15 cm. Lama este dintr-un aliaj de otel, crom, molibden si este prelucrata termic pentru a conferi rezistenta la uz...
Cutit pentru dezosat Victorinox 5.661...
Cutit pentru dezosat Victorinox 5.6613.12 cu lama flexibila de 12cm. Manerul Fibrox Profesional anti-alunecare are o priza foarte buna la mana, chiar si atunci cand este umed. Lungimea mai mica si ...
Cutit Victorinox 56603/12 pentru dezosat
Cutit Victorinox 56603/12 cu lama curba rigida - lungime 12 cm. Este un cutit cu un tais foarte ascutit ce se mentine pentru o perioada indelungata. Manerul Fibrox, din plastic de culoare neagra, ...
Cutit Dick Ergogrip 2259 pentru dezos...
Cutitul Ergogrip 2259 este un cutit pentru dezosat cu lama dreapta de 13, 15 sau 18 cm. In functie de marimea bucatilor de carne, se poate folosi unul dintre modelele de mai sus. Lama are un tais c...
Cutit Dick Ergo Grip 2980 pentru file...
Cutit Dick Ergo Grip 2980 - este un cutit de filetat/dezosat cu lama ingusta, flexibila, cu lungime de 13 cm, 15 cm, 18 cm. Se foloseste deasemenea la filetat peste de dimensiuni mici si medii, lam...
Cutit IVO Progrip 232003,pentru dezos...
Este un cutit foarte folosit, nelipsit din trusa oricarui macelar profesionist sau de ocazie.Se foloseaste de catre macelari dar si in orice bucatarie, la dezosatul si transatul carnii. Lungimea la...
Cutit Victorinox 5.6612 pentru dezosa...
Cuti Victorinox 56612/15 pentru dezosat, cu lama flexibila curbata spre varf. Acest model are maner Fibrox din plastic de culoare albastra. Materialul manerului este anti-alunecare, astfel cutitul ...
1 – 15 produs(e) din 15