Cuțitul Victorinox Swibo 5.8426 este un instrument de calitate superioară, fabricat de renumitul producător elvețian de cuțite - Victorinox. Acest cuțit face parte din colecția lor Swibo, recunoscu...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit de dezosare 13cm , cu lama flexibila, curbata.Dezvoltat pentru macelari si bucatari, are o duritate 55-58 Rockwell
Fabricat in Elvetia cu otel exclusiv personalizat, pentru o lama de calitat...
Cutit Swibo 8431 cu lama lata, dreapta, rigida cu lungime de 21 cm, 24 cm sau 26 cm. Este denumit si cutitul macelarului, fiind folosit in toate operatiile de taiere a carnii: feliere, ales, transa...
Cutit de macelar Swibo 8431 - poate avea lama de 21, 24 sau 26 cm si se foloseste la transatul carnii, fiind denumit si cutitul macelarului. Lama lata si ascutita, permite o feliere usoara, intreti...
Cutitul Swibo 8435.22 este un cutit pentru macelari, utilizat la alesul si transatul carnii. Lungimea lamei de 22 cm il recomanda pentru carnea de porc si vita. Exista si in varianta cu lama de 26 ...