- Acasa
- Categorii
- Cutite macelari
- Pentru transat carne
Cutite macelari - Pentru transat carne
- Toate
- Carlige abatoare
- Cutit bucatar
- Cutit chef
- Cutit paine
- Cutit pentru carne
- Cutit Swibo
- Cutit Swibo - Victorinox
- Cutite Dick
- Cutite Giesser
- Cutite IVO
- Cutite macelari
- Cutite MORA
- Cutite pentru fructe
- Cutite pentru legume
- Cutite profesionale
- Cutite speciale
- Cutite Swibo
- Cutite Victorinox
- Cârlige carmangerie
- Dick
- Dick ErgoGrip
- Fierastraie manuale
- Giesser Prime Line
- Lama cu alveole
- Lama curba
- Lama dreapta
- Lama flexibila
- Lama rigida
- Lama semi-flexibila
- Panze fierastrau
- Pentru ales carne
- Pentru dezosat
- Pentru feliat
- Pentru injunghiat
- Pentru injunghiat/spintecat carne
- Pentru jupuit
- Pentru transat carne
- Satar Dick
- satar macelar
- Satar profesional
- Set Cutite
Cutit pentru macelari IVO Progrip 232...
Este folosit la alesul si transatul carnii in macelarii, carmangerii, sectii de transare a carnii,dar si in bucatariile noastre.Lama este curbata si rigida,cu lungimea de 21 cm.Este fabricat in Por...
Set 3 cutite Giesser Prime Line 3511
Setul contine 2 cutite pentru dezosat cu lama curba,cu lungimi de 13 cm si 15 cm,si un cutit pt ales carne(bucati mai mari),cu lungime de 22 cm. Materialul moale al manerului permite munca fara obo...
Cutit macelari Dick 8.2253.30 cu lama...
Cutit Dick 8.2253.30 este un cutit profesional din gama Dick Ergogrip, utilizat de macelari la feliat si transat bucati mari de carne (in special la carnea de vita). Lama de 30 cm are un tais foart...
Cutit pentru ales carne Dick ErgoGrip...
Cutitul Dick ErgoGrip 2425/21 - 53 (cu lama de 21 cm) este un cutit ce iti atrage privirea instant din cauza culorii puternice portocaliu-neon a manerului. Acesta a fost dealtfel si scopul producat...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit Victorinox Fibrox Profesional 5...
Cutit Victorinox Fibrox Profesional 5.5503.18 cu lama dreapta de 18 cm, este un cutit cu intrebuintare universala, pentru orice produs alimentar: carne, legume, fructe, paine, etc. Are un tais foar...
Cutit macelari Dick ErgoGrip 2348 cu ...
Cutitul macelarului Dick ErgoGrip 2348 are lama lata cu lungime ce poate fi de 15, 18 , 21 , 26 , 26 sau 30 cm si este folosit pentru transat, feliat, ales carne etc. Datorita duritatii lamei, isi ...
Cutit Dick Ergogrip 2425/26K, lama cu...
Cutit Dick Efgogrip 2425/26K - este un cutit pentru feliat si ales carne cu lama rigida de 26 cm lungime. Lama are taisul foarte ascutit si are pe suprafata sa (pe ambele fete) alveole paralele pe ...
Cutit Dick Ergogrip 2425/21K - lama c...
Acest model de cutit are lama curba cu alveole (santuri sapate pe lungimea lamei). Cutitul Dick Ergogrip 2425/21K se foloseste la transat si ales carnea dar este recomandat mai ales pentru degresat...
Cutit macelari Dick Ergogrip 2385 pen...
Cutitul Dick Ergogrip 2385 este un cutit special pentru transat si ales carne (maruntirea bucatilor de carne). Lama este lata si arcuita spre varf pe ambele laturi pentru a sectiona mai usor si efi...
Cutit Dick Ergogrip 2006 pentru trans...
Cutit Dick Ergogrip 2006 - este un model de cutit cu lama dreapta de 15, 18 sau 21 cm ce se preteaza la orice operatie de taiere dar in special la feliat si transat carne. Forma lamei confera acest...
Cutit dezosat Victorinox 5.6613D, man...
Cutit de dezosat si transat Victorinox 5.6613D, cu lama curbata flexbila de 12 cm sau 15 cm. Caracteristic acestui cutit este manerul cauciucat care are o aderenta foarte buna la mana chiar si cand...
Cutit de dezosat Victorinox 5.6603.15...
Cutit profesional Victorinox 5.6603.15 din gama Fibrox, destinat atat bucatariilor restaurantelor, macelariilor sau celor pasionati de gatit care apreciaza instrumentele de cea mai buna calitate. M...
1 – 13 produs(e) din 13